Cégtörténet, szakmai múlt

Az Optinvent Solutions Kft elsősorban készlet és tárgyi eszköz bérleltározással foglalkozó cég, melyet tulajdonosai 2014 októberében alapítottak azzal a céllal, hogy a bérleltározási területen hosszú évek alatt felhalmozott tapasztalataikat saját vállalkozásban kamatoztassák.

eszközleltár, eszközleltározás, tárgyi eszköz leltár, tárgyi eszköz leltározás, leltár, leltározás, bérleltározás, készletellenőrzés, készletleltár, készletgazdálkodási tanácsadás, raktárgazdálkodás, raktárgazdálkodási tanácsadás, tárgyi eszköz, etikett nyomtatás, vonalkódos etikett nyomtatás

A cég ügyvezetője és többségi tulajdonosa, Bástyai Miklós Andor okleveles gépészmérnök, több mint 20 éves műszaki és készletgazdálkodási, valamint több éves leltárvezetői és általános management tapasztalattal. Kipróbált, megbízható szakember, aki a cég vezetése mellett tevőlegesen is részt vesz az operatív irányításban, ezzel biztosítva a legmagasabb minőségi követelményeket is teljesítő munkavégzést.

Minden esetben a megrendelőink igényeihez maximálisan alkalmazkodva a rendelkezésünkre álló állandó és alkalmi munkavállalói körből – akik mindannyian tapasztalt leltározók – az adott  feladatra legalkalmasabb projektcsapatot toborozzuk.

Munkatársaink leltározási tapasztalatairól a munka végeztével személyesen is beszámolunk, és a helyszínen szerzett tapasztalataink, benyomásaink alapján a még sikeresebb hosszú távú működésüket elősegítő javaslatokat is teszünk.

Eddig elvégzett munkáink lefedik a előforduló leltározási igények szinte teljes vertikumát, kezdve az általános irodai, bankfióki tárgyi eszköz leltártól az ipari környezetben elvégzett leltározáson keresztül egészen a több 10 – 100 ezres tételszámú tömegcikk készletleltározásig.

Együttműködő partnereink közreműködésével a legkülönlegesebb leltározási igényeket is ki tudjuk elégíteni: pl. vagyonleltár hivatalos értékbecslői tanúsítvánnyal, egyedi tárgyi eszköz nyilvántartási és leltározó szoftver elkészítése, stb.