Készletleltározás

Készletleltározási szolgáltatásunk keretében rendkívüli hatékonysággal és gyorsasággal nyújtunk Önnek pontos képet készletei mennyiségi állapotáról. Amennyiben a leltár kiértékelése is felmerül igényként, azt saját fejlesztésű leltározó szoftverünkkel végezzük el, szükség esetén akár polchelyenkénti kiértékeléssel. Igény esetén biztosítjuk, hogy az eredmény rögzítésre kerüljön az Ön vállalatirányítási rendszerében is.

Amennyiben Ön a gyártóiparban tevékenykedik és alapvető érdeke, hogy a leltár miatti termelésleállás minimális legyen, mindenképpen keressen meg minket és kérjen ajánlatot. Egyedülálló logisztikai megoldásunkkal minimalizáljuk a leltár miatti állásidőt és lehetővé tesszük a termelés folytatását már a leltározás alatt is úgy, hogy közben a leltár megbízhatósága 100%-os marad, és közben jelentős költségeket takarítunk meg Önnek.

Vállalunk egyszeri vagy folyamatos szolgáltatást, mintavételes leltár auditálást akár készletgazdálkodási tanácsadással kiegészítve.

Folyamatos szolgáltatás igénybevétele esetén átalánydíjas fizetésre is nyújtunk lehetőséget, így hosszú távra előre tervezhetővé válnak a leltározással kapcsolatos költségek.