Tárgyi eszköz leltár

Az Optinvent Solutions Kft tárgyi eszköz leltározás szolgáltatásának választásával Ön biztos lehet benne, hogy a felvétel során vállalkozása minden eszközét nyilvántartásba vesszük.

tárgyi eszköz leltár Tapasztalt, profi csapatunk saját fejlesztésű szoftverünkkel és intelligens adatgyűjtőkkel felszerelkezve, az Ön igényei szerinti adattartalommal készíti el az eszközleltárt.

Vállaljuk feltáró leltár készítését, melynek során előzetes adatok nélkül elkészítjük az eszközleltár listát, melyet a könyvelés immár helyszíni szemrevételezés nélkül kiegészíthet a szükséges beszerzési és amortizációs információkkal.

Igény esetén segítünk vagy akár el is végezzük Ön helyett az eszközök beazonosítását a tárgyi eszköz rendszerében.

Az eszköz leltározás szolgáltatás magában foglalja a tárgyak címkézését is. A felhasznált vonalkódos címke teljes mértékben a Megrendelő igényei szerinti anyagminőségben, méretben és adattartalommal készül.

tárgyi eszköz leltár

Ez nagyban megkönnyíti a későbbi leltár felvételt, akár már saját kollégákkal elvégeztetve is. Igény szerint a nagyobb értékű tárgyakat roncsolás mentesen nem eltávolítható (VOID) fémalapú címkékkel látjuk el. Amennyiben a Megrendelő kéri, az eszközleltár során minden tárgyról fényképet készítünk, melyet saját alkalmazásunkban hozzárendelünk a leltári adatokhoz. Ez a későbbiek során megkönnyíti az adatok karbantartását és az ellenőrzést, különösen azoknál a tárgyaknál, melyekre nem célszerű címkét ragasztani.

Az első eszköz leltár elvégzését követően vállalunk mintavételes ellenőrzéseket, illetve rendszeres leltározást, amikor a korábban felépített adatbázisra alapozva regisztráljuk az esetleges hiányokat és az új eszközöket. Az ellenőrzést és az időszakos leltárfelvételt, valamint a Megrendelő igénye szerint a leltár kiértékelését saját fejlesztésű leltározó rendszerünkkel rendkívül gyorsan, költséghatékonyan végezzük el.

Folyamatos együttműködés esetén szolgáltatásunkat átalánydíjas elszámolásban is nyújthatjuk, így a költségek előre kalkulálhatóak.

A hagyományos, könyvelési adatokat alátámasztó tárgyi eszköz leltár készítésén túl, vállaljuk teljes eszköz leltár felvételét és időszaki ellenőrzését is (pl. műhely eszközök, vendéglátóipari eszközök, műszerek, stb.).

A leltár eredményét olyan, előzetesen egyeztetett formátumban adjuk át, amely betölthető a megrendelő ügyviteli rendszerének tárgyi eszköz nyilvántartó moduljába, vagy ha az adatok már rendelkezésre állnak, akkor a leltár kiértékelése elvégezhető.

Leltározó és leltár kiértékelő szoftver

Ha valamilyen ok miatt Ön a leltározást mindenképpen belső erőforrásokkal kívánja elvégeztetni, ez a nagyszerű, könnyedén személyre szabható eszköz rengeteg energiát és vesződséget takaríthat meg Önnek. A leltározási felület egyszerűen és gyorsan illeszthető saját nyilvántartási rendszerének adatstruktúrájához, bármilyen legyen is az (Természetesen az illesztést mi végezzük az Ön igényeinek ismeretében).

Az adatbázis illesztése után a leltárfelvétel rendkívül gyorsan elvégezhető egy vonalkódolvasó / adatgyűjtő segítségével. A leltárfelvétel végeztével a leltár kiértékelése szinte csak pillanatokat vesz igénybe. Termékünk rendelhető azonnali/részleges kiértékelés funkcióval is, amikor egy-egy részterület (pl. szobaleltár) felvétele után a szoftver csak az adott részterületre futtatja a kiértékelést.

Webes alapú tárgyi eszköz önbevalló alkalmazás 

Ha Ön nagyszámú utazó/’külsős’ munkatárssal dolgozik, akiknek folyamatos elfoglaltsága vagy távolsága miatt a náluk lévő személyes használatra kiadott eszközök leltározása nehézséget jelent, ez az eszköz különösen nagy segítséget nyújthat.

A munkatárs a weblapra történő bejelentkezés után nyilatkozik a nála lévő munkáltatói tulajdonú eszközökről (gépjármű, mobiltelefon, laptop, stb.), majd a megjelenő űrlapon egyenként rögzíti az eszközök lényeges adatait (gyártó, típus, egyedi azonosító).

Az alkalmazás az adatokat központi szerveren tárolja a Megrendelő igényei alapján kialakított adatszerkezetben mely közvetlenül betölthető akár a fentebb említett leltározó alkalmazásba, akár a Megrendelő saját nyilvántartási rendszerébe. Ezen alkalmazást minden esetben a Megrendelő egyedi igényeire szabva készítjük el

Válasszon minket!

:  ha nem szeretné munkatársai idejét eszközök leltározásával lekötni,
:  ha tapasztalt, független forrásból származó, gyors, pontos és teljes körű felmérést szeretne,
: ha professzionális, fényképes, vonalkódos, „térképes” nyilvántartásra van szüksége,
: ha könyvvizsgálója, új könyvelője, új készletgazdája,vagy akár a cége iránt érdeklődő befektető által elfogadott és átvehető nyilvántartást szeretne,
: ha cégátvétel, átadás, stb. kapcsán szüksége van a kiinduló állapotra,
: ha a leltár eredményét szeretné saját vállalatirányítási rendszerébe átvezetni,
:  ha most vezeti be a tárgyi eszköz rendszerét, vagy új tárgyi eszköz nyilvántartásra áll rá.