A leltározás kiszervezésének legfontosabb előnyei

5 nagyszerű érv a leltározási tevékenység kiszervezése mellett (avagy miért jó Önnek ha kiszervezi cége leltározási tevékenységét?):

  1. mert független: A belső erőforrásokkal végzett leltározás során mindig felmerül az adott munkatárs esetleges ellenérdekeltsége a valósággal szemben, ami csorbíthatja a leltárfelvétel hitelességét. Az Optinvent Solutions Kft-nek külső vállalkozóként elemi érdeke az, hogy 100%-ig valós adatokat közöljön, hiszen a pontosság és megbízhatóság biztosítja ügyfeleink elégedettségét.
  2. mert számon kérhető: A leltárfelvétel és a leltár kiértékelésének valóságtartalmáért az Optinvent Solutions Kft teljes felelősséget és a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű garanciát vállal.
  3. mert takarékos: Azzal, hogy az Optinvent Solutions Kft-re bízza a leltározást, pénzt takaríthat meg, hiszen kollégáit nem kell elvonnia a saját munkájuktól, készletleltárnál megfelelő logisztikai szervezés esetén a termelést csak minimális mértékben vagy egyáltalán nem kell leállítani, ami egy gyártó cégnél a legkomolyabb költségtényező.
  4. mert gyors: A leltározás egyik legnagyobb „ellensége” az időszükséglet. Azért, hogy ezt a legalacsonyabbra csökkentsük, mindig a leltározandó készlet/eszközmennyiség és a rendelkezésre álló hely függvényében állítjuk be az optimális leltározói létszámot, hogy így biztosítsuk a lehető leggyorsabb munkavégzést.
  5. mert hatékony: Leltározó munkatársaink rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek e téren, továbbá minden egyes projekt kezdete előtt az adott projektnek megfelelő képzésen vesznek részt és a leltározás során – ellentétben a belső erőforrásokkal, akiknek esetlegesen mással is foglalkozniuk kell – maximális figyelemmel és pontossággal tudják végezni a rájuk bízott feladatot.